Personligt,  Taxliv

Gnisslande dörrar och tofflor

Snart är en lugn helg till ända. Vi hade inget inbokat och har passat på att fixa hemma. Äntligen har jag fållat sammetsgardinen jag köpte på Mio på mellandagsrean och maken har smörjt våra gnisslande dörrar samt rengjort fläkten. Han fick också för sig att möblera om i vårt vardagsrum. Det brukar vara jag som möblerar om stup i kvarten, men i förmiddags kläckte han sina planer. Jag är inte den som säger nej till ommöbleringsprojekt och vi blev klara på en timme! Jag har tyvärr inga före- och efterbilder. Någon gång när det är städat hos oss. ska jag ta bilder på våra blocketfynd; teakmöbler. Jag älskar teak! Just nu i alla fall! 🙂

Jag har också virkat så klart och kom äntligen på vad jag ska göra med garnet jag spontanköpte på Dollarstore. Det blir ett par tofflor. Bilden kommer när de är klara och jag kan fota dem i dagsljus. Det är ju så mörkt hela tiden! Idag sken faktiskt solen och vi tvingade ut barnen på långpromenad. De följde med ganska glatt när vi lade till att vi skulle ta med oss fika. Det blev en tur till Ekudden. Barnen hade nog roligare än de vill medge. De fick en skön paus från sina skärmar. De kastade stenar i vattnet, klättrade i träd och fantiserade om hur det var förr i tiden. Det finns ju en del spår av livet före Internet på Ekudden. Stentrappor och murar. Mr Aston sortrivdes så klart!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *