Studentliv

Jag skolar om mig till sjuksköterska

Jag är 42 år och har arbetat med IT större delen av mitt liv. Till hösten sätter jag mig i skolbänken igen och skolar om mig till sjuksköterska. Detta blir andra gången jag läser på högskolan och förra gången var 2001-2004. Det är tjugo år sedan. Känner man sig någonsin säker på sitt yrkesval? Jag känner mig i alla fall klokare och mer motiverad denna gång. Just nu känner jag att jag har gjort rätt väl och jag längtar tills året slår 2024 och jag blir färdig sjuksköterska.

Min blogg kommer att från och med nu handla mycket om studierna och min fritid. Någon fritid hoppas jag ändå att jag kommer att ha för att fortsätta virka och umgås med min familj. 🙂

Denna bild tog jag på årets semester på västkusten, i Ramsvik:

lila sjöstjärna på en axel

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *