Gratis mönster,  Sticka

När jag försökte lära mig att sticka

Jag tycker att det är svårare att sticka än virka. Jag tappar maskor och lyckas inte fånga upp dem. Gör jag det, så blir den nog felvänd då maskan känns väldigt tajt när jag väl fått den på stickan igen. Jag har i alla fall lyckats sticka ett par pannband.

Jag stickade ett pannband till min dotter. Det blev för stort, men hon använder det ibland och det går också bra att ha runt halsen som halstub istället 🙂 .

Jag gillar pannband med twist. Mönstret jag använde finns hos Drops.

Nästa pannband som jag stickade, gjorde jag lite lättare för mig. Jag körde enbart räta maskor och en twist och med det fluffiga garnet blev resultatet lite mer spännande även utan räfflorna. Det pannbandet är nu min favorit och jag bär det varje dag. Det är varmt, mjukt och täcker öronen helt.

Nu virkar jag bara, men en vacker dag ska jag prova stickning igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *