Personligt

Semester

Nu har min semester börjat. Barnen har länge tjatat om att de inte vill gå på fritis och förskolan. Alla andra är lediga osv… lite stressande. Alla har ju inte åtta veckor semester. Nu har även dem äntligen sommarlov och vad har vi gjort denna vecka hittills då? Vi har tagit det lugnt på morgonen. Gått omkring i nattlinnet ända tills det inte inte gick längre och barnen blev bråkiga av rastlöshet. Sedan har vi utfört ärenden på stan. Inga roliga sådana, utan slängt skräp på soptippen, handlat mat, lämnat tillbaka böcker på biblioteket med mera. Vanliga vardagssysslor som man nu kan göra dagtid i lugn och ro istället för efter jobbet när man helst bara vill slappa i soffan. Maten har varit färdiglagad tills mannen i familjen kommit hem från jobbet. Det är väl lite semesterkänsla för honom också då. Han behöver inte ta hand om barnen på morgonen när han går upp och behöver inte stressa med matlagning när han kommer hem. Jag förväntar mig samma lyx när jag börjar jobba igen och han fortfarande har semester.

Vädret har hittills inte tillåtit några strandvistelser, men vi får hoppas på bättre väder nästa vecka då även pappan i familjen har semester.

Igår åkte vi till en lekpark efter maten. Jag och sonen promenerade hem med Mr Aston. På vägen plockade vi hallon och smultron.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *