Tradera

Ta mig tillbaka till Candy Candy

Jag har blivit så nostalgisk på sista tiden. Är det vanligt efter att ha fyllt 40? Jag älskar nu teakmöbler och har fyllt hela vardagsrummet med det fina bruna. I somras köpte jag en stereo med kassetbands- och cd-spelare och letade fram mina Definitivt 50-spänn.

I veckan stötte jag på en serie på Tradera som jag hade glömt bort. Candy Candy. Åh vad jag önskar att den fanns att streama på en svensk streamingtjänst. Det finns VHS-filmer att köpa på tradera för den som har pengar och en VHS-spelare. Ska jag kanske bli ännu mer gammalmodig nu och köpa en sådan också? I så fall har jag snart ett museum hemma. För två somrar sedan var jag så sugen på att köpa Tillbaka till Eden. Den finns ändå på DVD, men jag har ingen DVD-spelare heller. Allt sådant gjorde jag mig av med när streming blev så lätt och nu ångrar jag mig. Man ska aldrig göra sig av med saker. Det säger jag ofta till min man som vill rensa, men tydligen har jag själv rensat för mycket också.

När jag googlade på Candy Candy hittade jag en bra recension av vad serien handlar om på bloggen Regntass.

Jag snubblade också över en tjänst som passade mig som handen i handsken nu när jag letade efter att streama Candy Candy – Playpilot. Nu kan jag få ett meddelande om Candy Candy dyker upp i någon svensk streamingtjänst.

Jag känner igen mig i Darins låttext. Ta mig tillbaka. Visst kommer jag ihåg min första skiva och även mitt första nintendo 8-bitars spel. Ice Climber. Visst vore det skönt att inte ha så många val. Bara de filmer, serier och spel som du fysiskt har hemma. Lev varenda minut och koncentrera dig på en sak i taget.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *